Tecnovap

Tecnovap

Termék összehasonlítás (0)


Tecnovap CARMEN PLUS GŐZFEJLESZTŐ ÉS ELSZÍVÓ + Kit Radames professionale

Tecnovap CARMEN PLUS GŐZFEJLESZTŐ ÉS ELSZÍVÓ + Kit Radames professionale

TECNOVAP CARMEN PLUS GŐZFEJLESZTŐ ÉS ELSZÍVÓ TAKARÍTÓGÉP + Kit Radames professionale Ez az ipari tak..

937 671Ft Nettó: 738 323Ft

Tecnovap Steam Mop + kendők

Tecnovap Steam Mop + kendők

Tecnovap Steam Mop + kendők (Takarítógép alkatrész) A tradicionális felmosást forradalmasították ez..

101 851Ft Nettó: 80 198Ft

Tecnovap Tosca Evo gőzös takarítógép

Tecnovap Tosca Evo gőzös takarítógép

Tecnovap Tosca Evo 4 bar gőzös ipari takarítógép + Kit July Alkalmas felületek tisztítására nagyon ..

295 447Ft Nettó: 232 636Ft

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Vegyszermentes,környezetbarát takarítás a gőz erejével: Technovap ipari takarítógépek!

A hatékony takarítás mindenhol alapvető elvárás,különösen ott, ahol sok ember megfordul naponta. A tiszta és baktérium mentes felületek megteremtéséhez számos takarítószer és takarítóeszköz áll a rendelkezésünkre. Ma már a hatékonyság mellett az is lényeges, hogy ne terheljük erős, kémiai szerekkel a környezetet. Erre a problémára kínál megoldást a gőzzel történő takarítás. A Technovap ipari takarítógépei kizárólag forró gőzzel működnek, amik makulátlan tisztaságot és higiéniát varázsolnak takarítószerek nélkül. A forrógőzzel való takarítás egyik nagy előnye, hogy nincs szükség súrolásra,dörzsölésre, a makacs szennyeződéseket a magas hőfokra hevített gőz könnyedén fellazítja, amit aztán már csak egyszerűen le kell törölni, és hagyni megszáradni.

A gőzzel dolgozó ipari takarítógépek alapvető része a gőzfejlesztő, amihez a takarítógép vagy eszköz csatlakozik. Ezekből a Technovap ipari célokra használható változatot forgalmaz. Háromféle ipari takarítógépet talál a webáruházunkban, ezeket kedvező árontudja megrendelni online vásárlás keretében. A Technovap két ipari takarítógépet és egy felmosóalkatrészt kínál a környezetbarát, de nagy hatékonyságú takarítás híveinek.

A forró gőzzel működő ipari takarítógépek a nagyobb és a kisebb felületek takarítását is megoldják, de nem akadály a felület alapanyaga sem, ugyanúgy alkalmas lehet textilek, mint csempe tisztítására, csak a megfelelő típusú eszköz kell hozzá.Az odaszáradt zsiradékot ugyanúgy eltávolítja a forró gőz, mint a vízkövet vagy az ételmaradékot. A gép a gőzzel együtt visszaszívja a szennyeződést és utána higiénikus felület marad csupán. Azonban ennek az ipari takarítógépnek is megvannak a maga határai, mert a magas hőmérsékletre bizonyos anyagok érzékenyek, ezeknél más eszközökhöz kell folyamodni.

A Technovap ipari takarítógépekről szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket bátran!

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére