Használt gépek

Használt gépek

Ebben a kategóriában használt takarítógépeinket találja. Kínálatunkban lehetnek súrológépek, seprőgépek, porszívók, szőnyegtisztítók, stb.

Érdeklődjön!


Termék összehasonlítás (0)


Használt Comac Simpla 50 BTS hengerkefés súrolóautomata

Használt Comac Simpla 50 BTS hengerkefés súrolóautomata

Eladó egy felújított, kevés üzemidős önjáró Comac Simpla 50 BTS hengerkefés, akkumulátorral, akkumul..

1 104 900Ft 1 181 100Ft Nettó: 870 000Ft

Használt Comac Simpla 65 BT gyalogkisérős súrolóautomata

Használt Comac Simpla 65 BT gyalogkisérős súrolóautomata

Eladó egy felújított, kevés üzemidős önjáró Comac Simpla 65, akkumulátorokkal ..

1 079 500Ft 1 130 300Ft Nettó: 850 000Ft

Használt Comac Igea ultra-kompakt padlósúroló gép

Használt Comac Igea ultra-kompakt padlósúroló gép

Eladó egy használt,szinte új állapotban lévő Comac Igea takarítógép. A gép bemutató darab volt!Az Ig..

441 960Ft Nettó: 348 000Ft

Használt Comac Simpla 50 BTO - Orbital súrolóautomata

Használt Comac Simpla 50 BTO - Orbital súrolóautomata

Önjáró gyalogkísérős rezgőfejes ipari padlótisztító gép 6 hónap garanciával eladó Tartozékok: ..

1 130 300Ft Nettó: 890 000Ft

Használt Fimap MMG 85 B ráülős takarítógép

Használt Fimap MMG 85 B ráülős takarítógép

Eladó egy használt, átvizsgált, működőképes állapotban lévő Fimap MMG 65B, ami át lett alakítva..

Hívjon az ár miatt!

Használt Fimap Mr 100 B ráülős takarítógép

Használt Fimap Mr 100 B ráülős takarítógép

Eladó egy használt, átvizsgált, jó állapotban lévő ráülős takarítógép, akkumulátorral és akkumu..

1 650 873Ft Nettó: 1 299 900Ft

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)


Takarítógépekkel a tiszta, higiénikus irodai környezetért!

takarítógépekTakarítógépek rendkívül széles választékban, rövid szállítási határidővel, megbízható webáruházból, kedvező áron - forduljon Ön is hozzánk! 

Talán még sosem kapott ekkora figyelmet a tisztaság és a higiénia, mint az elmúlt évben. Most már tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy betartsunk bizonyos higiéniai szabályokat, illetve, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk az olyan helyek takarítására, ahol több ember fordul meg. Ide tartoznak például az irodák, valamint az irodaházak is, amikben jellemzően sokan vannak egyszerre egy légtérben. Szerencsére minden eszközünk megvan hozzá, hogy könnyen higiénikus körülményeket biztosítsunk a munkahelyeken, ugyanis a modern takarítógépek használata egyszerű és kényelmes. 

takarítógépeknek köszönhetően még a nagyobb területű irodák, sőt, az irodaházak takarítása is gyorsan megoldható, méghozzá kifogástalanul. Többféle készülék áll rendelkezésre, így akár padlószőnyeghez, akár másfajta padlóburkolathoz keressük az ideális takarítógépet, nem lesz nehéz dolgunk. Természetesen a 
takarítógépek
 mellett is fontos az alaposság, illetve a rendeltetésszerű használat, azonban a berendezésekkel sokkal gyorsabban lehet tisztává varázsolni a helyiségeket, mint kézi erővel. A gépeket ajánljuk irodaházak, irodák, bevásárlóközpontok, üzletek, vendéglátó egységek, szállodák és közintézmények részére is. 

Cégünk régóta foglalkozik takarítógépek forgalmazásával, így nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. A honlapunkon található készülékek egyszerűen, néhány perc alatt megrendelhetőek webshopunkban, és a rövid kiszállítási határidő miatt pár nap múlva már használatba is vehetők. Termékeink hosszú távon is megbízhatóan működnek, kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a takarítógépek iránt, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon kedvére! Ha kérdése merült fel vagy bővebb információt szeretne kérni a rendeléssel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állnak rendelkezésére! 

A takarítógépek felhasználási területei

A takarítógépeket számos területen alkalmazzák az otthonoktól az ipari létesítményekig. Mivel szinte minden feladatra létezik már takarítógép, így gyakorlatilag bárhol használhatóak, ahol a tisztaság követelmény.

Egy otthon alapvető takarítógépe a porszívó, de természetesen nem csak ott használatos, hanem a vendéglátás különféle területein is. Egy szálloda, panzió, de akár egy étterem sem lehet meg porszívó nélkül, hiszen ezzel a legegyszerűbb összegyűjteni a földön,illetve a kárpitos bútorokon felhalmozódott port és egyéb szennyeződéseket. Az ipari porszívók teljesítménye lényegesen nagyobb, mint az otthoni modelleké, és természetesen tartósság és megbízhatóság tekintetében is lényegesen jobbak,ennek megfelelően az áruk is magasabb, ám megéri a befektetés, hiszen jóval hatékonyabbak,és sokáig képesek ellátni a feladatukat meghibásodás nélkül. Ipari takarítógépekkel találkozhatunk ezenfelül gyárakban, raktárakban, bevásárlóközpontokban, és számos egyéb területen,ahol sok ember fordul meg nap, mint nap, sőt, az utcákon is használatosak,hiszen utcai seprőgépek nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a közterületek tisztán tartása.

Egy strand, vagy uszoda sem tudná a medencék tisztaságát garantálni, ha nem lennének medencetisztító takarítógépek, és ezek között akár teljesen automata működésű,úgynevezett medencetisztító robotot is találhatunk. Érdemes is közülük választani, hiszen rengeteg terhet vesznek le a vállunkról, és garantálják a medence tökéletes tisztaságát akár az otthonunkban is.

A takarítógépek üzemeltetéséhez vegyszerekre is szükség van, és szerencsére könnyedén be is szerezhetőek. Webáruházunkban nem csak a takarítógépeket, de az eszközöket és kellékanyagokat is megvásárolhatja! Válasszon bennünket és kiváló minőségű termékeinket, amelyeket ráadásul kedvező áron kínálunk minden kedves vásárlónknak!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg választékunkat, kérdés esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Takarítógépek szállodáknak: mert a vendégek elégedettsége a legfontosabb!

Egy szálloda takarítása nem egyszerű feladat, viszont itt is, mint otthon, a takarításhoz felhasznált takarítószereken és eszközökön múlik a végeredmény tökéletessége. Ha Ön is szeretné, hogy szállodája ragyogjon a tisztaságtól, vásárolja meg a takarítógépek szállodák számára készült változatait kínálatunkból!

A szállodai takarítógépek nagyon sokban különböznek a más területeken használt típusoktól, hiszen egyrészt sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint az otthonokban használatos változatok, ezzel szemben kisebbnek, mint az ipari és kereskedelmi területeken használtak. Egy szállodában többnyire a padlószőnyeg a jellemző, illetve a kő burkolatok; az előbbieket védeni kell a kopástól, az utóbbiaknak pedig az erős súrolással gyűlik meg a bajuk, mert attól bemattulhatnak. A szállodai takarítógépek egyik fő jellemzője éppen ezért a nagy teljesítmény melletti kímélő üzemmód, ami magas fokú tisztaságot eredményez anélkül, hogy bármilyen kárt okozna. Általános jellemző továbbá az árskála közepén való elhelyezkedés,hiszen a teljesítményük is nagyjából középen helyezkedik el, az alacsonyabb ár azonban nem jelent minőségbeli hátrányt, csupán tükrözi a felhasználási területnehézségét.

Kínálatunkból Ön is megvásárolhatja a takarítógépeket szállodája, panziója, vagy vendégháza számára.Nálunk beszerezhet vizes és száraz porszívókat, padlókeféket, sőt, akár a medence tisztításához felhasználható gépeket is. Tekintse meg választékunkat,és válassza ki azokat a berendezéseket, amelyek használatával makulátlan tisztaságot lehet elérni az Ön szállodájában is! Ne feledkezzen meg a hotel udvarának tisztántartásáról sem, ehhez pedig szerezze be az utcaseprő gépet is! Ne feledje: a tökéletes tisztaság nem csak a személyzeten, de a felhasznált berendezéseken is múlik!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését szállodai takarítógépeink iránt, ám kérdései lennének a termékekkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Akciós takarítógépek vásárlásával rengeteget spórolhat!

A nagyobb területek tisztításához mindenképpen gépi eszközre van szükség. Itt gondolhatunk akár egy bevásárlóközpontra, akár egy raktár takarítására, amiket kézi erővel tisztítani igen hosszadalmas lenne, azonban az ehhez használt berendezések általában költségesek, ezért sokan próbálnak minél olcsóbban hozzájuk jutni. Ez sajnos azt eredményezi, hogy nem mindig megbízható forrást választanak a cégek, és vagy külföldről rendelnek, vagy használt eszközt vásárolnak. Amennyiben hozzánk fordul, egyszerűen áthidalhatja a problémát, ugyanis nálunk mindig nagy választék áll rendelkezésre akciós takarítógépekből.

Az általunk kínált akciós takarítógépek semmivel sem tudnak kevesebbet, mint a teljes árú társaik.Ezek a berendezések igazán hatékonyak az olyan, nagy területek tisztításában,amelyek takarítása kézi erővel rengeteg idő lenne. Ajánljuk őket akár nagyobb bevásárlóközpontok,irodaházak, raktárak, közintézmények részére. Egyszerűen kezelhetőberendezésekről van szó, amelyek használata hatékony és gyors, és nem utolsósorban költséghatékony.

Akciós takarítógépeink sokkal kedvezőbb áron szerezhetőek be, ám ez nem jelenti azt, hogy rosszabb minőségűek lennének. Ha ezek közül az eszközök közül választ, ugyanazon az áron több darabot is vásárolhat, vagy nagyobb teljesítményűt szerezhet be, amivel a takarítás hatékonyságát növelheti. Ez különösen fontos lehet egészségügyi intézményekben, de irodákban is, ahol a cégtulajdonosok jó benyomást szeretnének tenni az odalátogató ügyfelekre.Érdemes többször is átnézni akciós takarítógép kínálatunkat, mert folyamatosan frissítjük: mindig más berendezések kerülnek a kedvezményes kategóriába.

Amennyiben bővebb tájékoztatásra lenne szüksége vagy kérdezni szeretne akciós takarítógépeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Kollégáink mindenben szívesen állnak rendelkezésére, kérje bátran tanácsaikat, és válasszon kedvére akciós takarítógépeinkből! A hoteltakarítás egyszerűbb és eredményesebb a megfelelő ipari takarítógépekkel!

ipari takarítógépek

A takarítás nem olyasmi, amit csak úgy félgőzzel lehet csinálni. Ha valóban tiszta,szennyeződésmentes felületeket akarunk viszontlátni a takarítást követően,akkor nemcsak komolyan kell venni a feladatot, de tisztességesen fel is kell készülni rá. Tehát minden a takarítószereknél és a takarító eszközöknél kezdődik.

Amennyiben nem otthoni takarításról van szó, már nem elég a felmosórongy és a porszívó, hanem professzionális,ipari takarítógépek kellenek a feladathoz. Az ipari takarítógépeket úgy tervezték, hogy képesek legyenek megbirkózni az átlagosnál nagyobb kihívásokkal,a nagyobb kiterjedésű szennyeződésekkel is.

Milyen ipari takarítógépekre van szükség egy hotelben? Alapvető felszerelést képeznek azok a nagy teljesítményű ipari takarítógépek, amik képesek a folyosóknak, a hotel előterének, a bárnak, illetve a közös tereknek a padlóját nemcsak tisztára, de higiénikusra, baktériummentesre is tisztítani. Az ilyen gépek tudnak seperni, súrolni, de akár habosítani is. Ebből következik, hogy a padlón keletkező por összeseprésére, a leragadt kosz felmosására is alkalmasak,de nemcsak a padlót, hanem a szobákban található szőnyegeket is ki lehet velük porszívózni.

Egy hotelnek természetesen nem a belső terei az egyetlenek, amiket tisztán kell tartani. Az ipari takarítógépek között olyan modellek is vannak, amiket kültéren is be lehet vetni. Ilyen hasznos ipari takarítógép akár egy utcaseprőgép is, ami a hotel közvetlen közelében lévő járdafelületeket, illetve a saját tereket is képes pillanatok alatt átseperni. Ez hatékony megoldás, ha a szél telefújta az utakat porral, vagy száraz falevelekkel, esetleg frissen levágott fűszálakkal.

Végül ne feledkezzünk az olyan gépekről sem, mint amilyenek a medencetisztító gépek. A saját medence a legtöbb hotel alapvető szolgáltatása, tehát rendszeresen tisztán kell tartania vendégek számára. Ez profi takarítógéppel gyerekjáték.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, keressen fel minket megadott elérhetőségeink egyikén,tegye fel kérdéseit, és rendeljen webáruházunkból
ipari takarítógépeketVásároljon takarítógépet a makulátlan tisztaságért!

takarítógép

Legyen szó magáningatlanról vagy közintézményről, a higiénia elengedhetetlen. Ám míg otthonunkban könnyedén meg tudjuk oldani a takarítást egyszerű háztartási eszközökkel, addig a nagyobb intézmények tisztántartásához célszerű takarítógépet használni. Sokszor előfordul, hogy ezeket a berendezéseket az emberek bérlik,ami az adott helyzetben helyes döntésnek számít, azonban hosszú távon,anyagilag megvizsgálva ez nem számít kedvező választásnak. Sokkal költséghatékonyabb, egyszerűbb, ha az emberek kölcsönzés helyett inkább megvásárolják a takarítógépeket.

A takarítógép megvásárlásával több olyan tehertől, kompromisszumtól is megszabadulhat, amik a kölcsönzéskor felmerülhetnek.Ha nincs a tulajdonában a berendezés, úgy mindig alkalmazkodnia kell a bérléshez takarításkor. Tehát az ezzel járó feladatokat nem lehet elkezdeni akármikor, csak akkor, ha már Önnél van a berendezés. A bérlés egy adott határidőre szól, amiből, ha véletlenül kicsúszik, fennáll a kockázata annak,hogy plusz díjat számolnak fel a takarítógép későbbi visszaszolgáltatásáért. Ez egyrészt rendkívül kellemetlen, másrészt, határidőket előtérbe helyezve, kapkodva nem lehet alaposan kitakarítani egy teljes intézményt. Ezzel szemben, ha takarítógépet vásárol, bármikor rendelkezésére fog állni a készülék. Ráadásul, ha gyakran van szüksége a berendezés használatára és összeadja a kölcsönzés költségeit, úgy végösszegként hosszú távon ki is jön egy takarítógépára. Összességében tehát hosszabb távon jobban megéri, ha a készülék beszerzése mellett dönt.

 

Válassza Ön is a költséghatékony, egyszerűbb megoldást a takarítógép használatához! Szerezze be Ön is az igényeinek és a környezetének megfelelő berendezést választékunkból! Kínálatunkban több, korszerű készülék közül válogathat, melyek hosszú távon kiszolgálják Önt. Ha további információkra lenne szüksége a berendezésekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Kollégáink minden kérdésére választ adnak!Mik a különbségek az ipari takarítógépek és a háztartásokban használt berendezések között?
A tisztaság nemcsak a magáningatlanokban fontos, hanem a különböző ipari területeken is, hiszen precíz, minőségi munkát csak rendezett körülmények között lehet végezni. Ahhoz, hogy ezeken a területeken viszonylag rövid időn belül rendet és tisztaságot lehessen varázsolni, elengedhetetlenek az ipari takarítógépek.

Egyes munkaterületeken előfordul, hogy a háztartásban használatos porszívókat, takarítógépeket használják takarításhoz, ami nem túl előnyös választás. Az ipari takarítógépek számos ponton különböznek a háztartási típusoktól, sokkal masszívabb berendezések, amelyek kifejezetten az ipari körülmények tisztaságának biztosításához lettek tervezve. Míg egy háztartási berendezésnek végzetes meghibásodást okozhat a törmelék, vagy a veszélyes vegyi anyagok, addig egy ipari takarítógépnek ezek ó nem jelentenek kihívást. Bármit képesek eltávolítani anélkül, hogy tönkremennének, hatalmas teljesítménnyel rendelkeznek, a legmakacsabb vegyi anyagokkal is képesek felvenni a harcot.

Az ipari takarítógépek már felépítésüket tekintve is alkalmazkodnak a szélsőségesebb körülményekhez. A nagy súly, méret és a strapabíró kerekek mellett a cső, a szívófej és az egyéb kiegészítők is ellenálló anyagból kerülnek legyártásra, így biztosan nem kell azokat hamar cserélni, ha valamilyen külső fizikai hatás érné őket.

Természetesen az ipari takarítógépek nemcsak az ipari területeken használatosak, hanem középületekben is.

Ha Ön is szeretne a munkaterületén makulátlan tisztaságot varázsolni, fedezze fel ipari takarítógépeink választékát! A kínálatunkban megtalálható típusok korszerű, megbízható modellek, amelyekkel rövid idő alatt tisztaságot biztosíthat bármilyen körülmények között. Ha a vásárlás előtt további információkat szeretne megtudni termékeinkről, vagy tanácsot kérne azzal kapcsolatban, hogy szerintünk melyik ipari takarítógéplenne az ideális választás Önnek, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!


Hatékony takarítás? Döntsön a korszerű takarítógépek mellett!

A takarítás régebben sokkal megerőltetőbb feladat volt, mint napjainkban. Ma már szinte minden gépesítve van, és az egyre fejlettebb eszközöknek köszönhetően szinte egyáltalán nincs is szükség a saját erőnkre ahhoz, hogy minden ragyogó és makulátlanul tiszta lehessen, mintha csak új lenne. A sikálás, portalanítás, mosás, felmosás, dörzsölés, seprés már mind a takarítógépek dolga.

Az igazán komoly feladatokra elég egy takarítógépet elindítani, és nem jelent akadályt az átlagosnál nagyobb alapterületű helyek kitakarítása sem. A takarítógépeket tehát elsősorban nem otthoni használatra fejlesztették ki, hanem olyan helyekre, ahol sok ember megfordul. Irodák, csarnokok, üzletek, fitness termek, iskolák gyors, hatékony és tökéletes kitakarítására találták ki őket. Persze miért ne lehetne  takarítógéppel takarítani egy lakást, vagy házat? Ha van értelme, egy-egy nagytakarítás alkalmával, makacsabb szennyeződés eltávolításához nyugodtan segítségül lehet hívni egy profi berendezést is.

A takarítógépek hagyományos típusai elsősorban felülettisztításra képesek, ez azt jelenti, hogy a padlókon, falakon, ablakokon és egyéb felületeken megtapadó koszt lehet velük egyszerűen és gyorsan eltávolítani. Az egyszerűbb, kézi eszközökkel ez fárasztóbb és időigényesebb lenne, ráadásul nincs is rá mindenhol idő. Egyes helyeken, ahol sok ember megfordul, a port, a sarat, a vizet napi szinten kell takarítani, és ezt csakis nagy teljesítményű takarítógépekkel lehet megvalósítani. Ha nem szeretné, hogy az egész nap a takarításról szóljon, illetve nem akarja zavarni a vásárlókat, alkalmazottakat, látogatókat a takarítással, válasszon a célnak megfelelő eszközöket, berendezéseket!

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, ahol széles választékát találja a legmodernebb takarítógépeknek! Ha hatékony takarítógépeket vásárolna, válassza a TSM, Duplex, Comac vagy a Lindhaus márkák modelljeit! Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére