Takarítóeszközök

Takarítóeszközök

A TTS egy vezető takarítóeszköz gyártó és forgalmazó cég, amely széles választékban kínál professzionális takarítóeszközöket. A termékek között megtalálhatók a takarítókocsik, kézitisztító eszközök, seprűk, mopok, porszívók és még sok más.

Az összes TTS takarítóeszköz kiemelkedő minőségű anyagokból készül, és innovatív technológiákkal van felszerelve, hogy maximális hatékonyságot és eredményeket érjen el a takarítás során. A cég kínálatában megtalálhatók a hagyományos eszközök mellett az új és fejlett technológiákat is alkalmazó termékek, amelyek segítségével hatékonyabbá és egyszerűbbé válik a takarítás.

A TTS takarítóeszközei széles körben használhatók, például kórházakban, irodaházakban, szállodákban, üzletekben és otthonokban egyaránt. A termékek megbízhatóak és tartósak, így hosszú távon is kiválóan teljesítenek.

Ha megbízható és hatékony takarítóeszközökre van szüksége, a TTS a megfelelő választás.Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Ipari takarítóeszközök a professzionális tisztaságért!

Az irodaházak, hotelek, áruházak, kórházak mind olyan helyek, ahol a tisztaság és a higiénia alapvető követelmény. Ha nem teljesül ez a feltétel, az akadályozza az intézmény működését, rontja a munkavállalók teljesítményét, befolyásolja a bevételeket is. A megfelelő ipari takarítóeszközök és egyéb kiegészítők használata biztosítja, hogy a takarítás valóban az elvárt szinten tudjon megvalósulni és a nyomában baktérium mentes tisztaság maradjon.

A webáruházunkban a legkorszerűbb ipari takarítóeszközök legjavát találja, amiket online tud megvásárolni. Elég csak rákattintani a kiválasztott termékre, a virtuális kosárba rakni, fizetni és mi szállítjuk is. A jó ár-érték arányban elérhető ipari takarítóeszközök színes választékát kínáljuk, a felmosókocsiktól a jelző táblákon át a törlőkendőkig. A padlóburkolat és az üvegfelületek ezeknek a termékeknek a használatával valóban tiszták lesznek! Seperni, hulladékot gyűjteni, felmosni vagy fertőtleníteni is tud a takarítóeszközök megfelelő képviselőivel!

Nézzen körül nálunk, és forduljon hozzánk kérdéseivel!


Mi a különbség a háztartási és az ipari takarítóeszközök között?

ipari takarítóeszközök

A háztartási és az ipari takarítóeszközök sokban hasonlítanak, ám természetesen akad néhány különbség is az utóbbiak javára, hiszen jóval nagyobb, ráadásul mindennapos igénybevételnek vannak kitéve.

Az ipari takarítóeszközöket nem úgy kell elképzelni, hogy gyárakban teljesítenek szolgálatot, sokkal inkább a vendéglátóiparra és hasonló területekre kell gondolni. Mondhatnánk, hogy egy étteremben, vagy egy panzióban hasonló a használatuk, ám ne felejtsük el, hogy ezeken a helyeken naponta akár többször is felmosnak, vagy egyéb takarítási munkákat végeznek, amiket egyháztartásokban használatos eszköz nem sokáig bírna. Egy felmosófej még akkor is elhasználódik maximum két hónap alatt, ha csak hetente kétszer mossuk fel az otthonunkat; ebben a tempóban egy szállodában használatos testvére egy nap alatta kukában végezné.

Az ipari takarítóeszközök között azonban nem csak ilyesmit találhatunk, hanem olyan kellékeket is, amik megkönnyítik a takarítószemélyzet munkáját. Ilyenek például a speciális kialakítású felmosóvödrök, a szerviz- és felmosókocsik, a jelzőtáblák,a szeméttárolók, illetve az egyéb kellékek, amik a tisztaságot szolgálják.Nyilvánvaló, hogy ezek nagy része egyrészt elképzelhetetlen, más részt szükségtelen egy háztartásban, mint ahogy az is, hogy ezek a felszerelések a lehető legstrapabíróbbak annak érdekében, hogy minden tökéletesen tiszta lehessen. Egy vendéglátóipari egységben, középületben, szálláshelyen, vagy bevásárlóközpontban fontos a maximális tisztaság, amit csakis ilyen eszközökkel lehet biztosítani.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne ipari takarítóeszközökre, tekintse meg választékunkat, és rendeljen kényelmesen, néhány kattintással. Garantáljuk, hogy a tőlünk beszerzett ipari takarítóeszközök nem csak, hogy elnyerik majd a tetszését, de visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük majd Önt is. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!Mi mindenre érdemes odafigyelni a takarítóeszközök kapcsán?

takarítóeszközök

A takarítás olyan feladat, amit viszonylag gyakran kell végezni, ha azt szeretnénk, hogy mindig tisztaság uralkodjon otthonunkban.Azonban a legtöbb ember nyűgnek érzi, és csak azért kezd hozzá, mert muszáj,pedig ennek nem kellene így lennie! Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos,a takarítóeszközökkel kapcsolatos tippet, amiknek betartásával sokkal egyszerűbbé válik ez a feladat.

Gyakori hiba, hogy az emberek a takarítóeszközökön szeretnének spórolni. Ez azonban bizonyos szint után már jelentősen visszavesz a munka hatékonyságából. Például a napjainkban kapható mikroszálas törlőkendőkkel sokkal hatékonyabb és eredményesebb a portörlés, mint az erre a célra előszeretettel használt régi ágyneműkkel vagy kinőtt ruhákkal. Természetesen nem az a lényeg, hogy minél több pénzt költsünk takarítóeszközökre, de azokon a kellékeken, amik valóban hasznosak, nem szabad spórolni. Ide tartozik például a gumikesztyű is. Fontos, hogy valóban védje a kezet és az erősen maró hatású tisztítószereknek is ellenálljon!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy beszerzik ugyan a szükséges termékeket, ám utána már fordítanak rájuk kellő figyelmet. A lakásrendbetételének az utolsó lépése mindig a takarítóeszközök tisztítása legyen! Ennek sokan nem tulajdonítanak jelentőséget, pedig egykoszos törlőkendővel, sáros felmosóval vagy ki nem pucolt porszívófejjel több kárt okozunk, mint hasznot. Erre a lépésre ne sajnáljuk az időt, a legközelebbi takarításkor meghálálja magát!

A takarítóeszközök még terén fontos kitérni a felmosóra. Ebből mindenképp cserélhető fejűt érdemes vásárolni, valamint célszerű az erősebben szennyezett területekhez külön fejet használni. Például a teraszt ne ugyanazzal mossuk fel, mint a fürdőszobát,hiszen így rengeteg szennyeződést beviszünk a lakásba.

Reméljük, hogy cikkünk valamelyest segített megkönnyíteni a hétköznapi takarítási feladatokat. Amennyiben takarítóeszközökre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal,nálunk egy helyről beszerezhet mindent! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk! 


Tegyünk rendet a takarítóeszközök terén!

takarítóeszközök

takarítóeszközöket az élet minden területén használjuk, nincs olyan ember, akinek ne lenne rájuk szüksége. Nézzük, hogyan csoportosíthatjuk őket!

takarítóeszközöket alapvetően kettő nagyobb csoportra oszthatjuk, majd ezeken belül további csoportokat alkothatunk. A két nagy halmaz a kézi- és a gépi takarítóeszközök.

A kézi takarítóeszközök közé tartoznak a mindenki által ismert seprűk és partvisok. Ezek durvább változatait érdemes kültéren használni, bent inkább a finomabb szálúak ajánlottak. Elmaradhatatlan társuk a lapát. Fontos megemlíteni a pókhálózókat,a portörléshez használandó mikroszálas kendőket és a felmosás kellékeit is:felmosó fej és nyél, vödör, illetve felmosómop. Nem szabad megfeledkezni az ablaktisztítókról sem, és a takarítóeszközök fontos csoportját képezik a hulladékgyűjtők.

A másik nagy csoport, a gépi eszközök is több kisebb halmazból áll. A seprőgépek kézi és motoros meghajtásúak is lehetnek, a porszívók között pedig szárazon és vízzel működőeket is találunk. A száraz porszívók a leggyakrabban használt takarítóeszközök.Ipari változatuk az extra akciós szőnyeg- és kárpittisztító. A gépek között fontosak még a polírozógépek, az egytárcsás súrolók és a felmosó automaták is.A felmosó automatáknak létezik felülős változata, ami a nagyobb területek tisztításához alkalmas. Nem szabad elfeledkeznünk a gőztisztítóról és a nagy hatásfokkal dolgozó, erős tisztító hatásáról híres magasnyomású mosóról sem.

takarítóeszközök kapcsán fontos még említést tenni a tisztítószerekről is. Ezekkel kapcsolatban lényeges, hogy mindig az adott célterületnek és szennyeződésnek megfelelő készítményt válasszuk ki, csak az fog igazán hatékonyan működni!

Takarítóeszközökkel kapcsolatban keresgél? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén,nálunk mindent megtalál egy helyen! Kedvező árakkal, széles termékválasztékkal és készséges kollégákkal állunk rendelkezésére! Válogasson kedvére termékeinkből, és rendeljen még ma! 

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére