Kézszárítók

KézszárítókNincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Kézszárítók a hagyományos megoldások helyett? Igen!

kézszárítók

A közösségi mosdók kialakításakor sokaknak okoz fejtörést, hogy a kézszárításhoz érdemes-e készüléket telepíttetniük, vagy pedig a hagyományos megoldásokat részesítsék előnyben? Egyesek inkább ezt az utat választják, azonban a papír és textil törölközőknek sok hátrányuk van. A textil törölközők szinte percek alatt bekoszolódnak egy közösségi mosdóban, rengeteg baktérium tud megtelepedni rajtuk, így ezesetben a kézmosás semmit sem ér. Állandóan mosni, cserélni kell őket, erre pedig nem mindig tudnak odafigyelni, különösen azokon a helyeken, ahol mindenki a feladatával van elfoglalva. A másik hagyományos megoldás, a papír törölköző szintén nem ideális opció a kéztörléshez, mert folyamatosan adagolni kell a tartóba a megfelelő mennyiséget belőle, ráadásul jelentős mértékben növeli a hulladékmennyiséget is. Ebből a szempontból pedig nem túl környezetbarát alternatíva.   

kézszárítókkal közel sincs ennyi tennivaló, ugyanis csak telepíteni kell őket, és ezután a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Nem kell a hulladékkezeléssel foglalkozni, és a papírtörölközők állandó beszerzésére sincs szükség, tehát már ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt meg lehet spórolni. A kézszárítók nem igényelnek állandó felügyeletet, nincs mosodai költség, sem pedig ezzel járó ügyintézés. A kézszárítók üzemeltetése tehát jóval egyszerűbb és olcsóbb, mint a hagyományos opcióké. Maguk a berendezések sem fogyasztanak sokat, a gyártók az új típusoknál kifejezetten ügyeltek arra, hogy olyan kézszárítókat biztosítsanak a piacon, amik energiatakarékos üzemmódban működnek. Ezek a megtakarított összegek biztosan a vállalkozás javára fognak válni.

Válassza Ön is az egyszerűbb megoldást, döntsön a kézszárítók mellett! Kínálatunkban modern, megbízható berendezéseket talál, amik hosszú távon képesek kiszolgálni vállalkozását, közintézményét, ipari területét. Rendelje meg egyszerűen az igényeinek megfelelő kézszárítót! Amennyiben bővebb információkra van szüksége a kézszárítókról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére