Kéz-és hajszárítók

Kéz-és hajszárítók

Kínálatunkban több olasz és francia gyártó kéz- és hajszárítója is szerepel.

Többek között Fumagalli, JVD és TTS Aura termékek között válogathat.


Alapdarabok szálláshelyeken: hajszárítók és kézszárítók

Alapdarabok szálláshelyeken: hajszárítók és kézszárítókA turizmus, vendéglátás területén a higiénia és a kényelmi feltételek megteremtése különösképpen meghatározó tényező a színvonal megítélésénél.  A vendégek körében szóba sem jöhet az a hely szállásként, ahol ezek nincsenek biztosítva.

A hajszárítók és kézszárítók is ilyen alapvető eszközök, amik nem hiányozhatnak egyetlen szálloda, panzió vagy hotel repertoárjából sem. A meglétük biztosítja azt, hogy a vendégek komfortosabban érezhessék magukat, és egy fürdőzés vagy egy egyszerű kézmosás ne okozzon gondot ebben.

A kézszárítók használata a fürdőszobai higiénia utolsó, de annál fontosabb lépését jelenti. Vásárlóink Fumagalli, JVD és TTS Aura kézszárítók közül választhatnak, mindegyik márka modellje energiatakarékos, vandál biztos és hatékony segítség a kézszárításban. A hajszárítók szintén nélkülözhetetlenek, hiszen vizes hajjal nem lehet elindulni hűvösebb időben. A praktikus, fali hajszárítók kézre esnek, állítható erősségűek, és csak akkor fogyasztanak energiát, ha ténylegesen használják őket.

Keressen minket bizalommal, rendeljen nívós hajszárítók és kézszárítók közül, vendégei legnagyobb elégedettségére! Elérhetőségeinken mindent megtudhat termékeinkről, keressen minket bátran!


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére