Minőségi súrolókorongok, pad-ek gyártása

A súrolókorongok:


Range-6:
Fibratesco Range-6 pad-ek: Ezeket a pad-eket úgy tervezték, hogy kielégítsék a professzionális tisztító világ igényeit, nyitottabb szerkezetű termékek a leghatékonyabb dörzshatás érdekében. A Range 6 padlósúroló pad-ek remek tulajdonága a kopásállóság és a megfelelő mosás utáni újrahasználat. A szűz poliészter szál konstrukció biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot, ezis nélkülözhetetlen termékévé téve a tisztítóvilágban.

A termékskála 7 hagyományos színt tartalmaz, valamint a természetes sörtéjű változatot és két további minőséget a nagy sebességű gépekkel végzett súroláshoz. Továbbá létezik két új pad is, a Range 6 Force, amely keményebb és agresszívebb a nehezebb tisztítási munkákhoz.


T3 pad-ek
A T3 padlósúroló korongok sorozatát Rando technológiával gyártják, hogy garantálják a „nem szőtt” szövedék örök eredményeit, valamint a legjobb permetezési és impregnálási technikákat a koptató szemcsék optimális eloszlására a T3 vörös pad-eken, így megkapjuk a legmagasabb teljesítményt bármely padlótisztításhoz.

Rendelkezésre áll egy prémium sorozat, amelynek színei a fekete, a zöld, a kék és a piros 100% nylonból készülnek, hogy javítsák teljesítményüket és élettartamukat. A barna rost, a magas gyanta és ásványi anyag koncentrációjú poliészter sajátos szerkezetének köszönhetően a legnagyobb ellenállást mutatja a különböző savak használatakor.

A poliészter alapú termékekből elérhető további Plus és Standard pad-ek is, még ha gazdaságilag versenyképesebbek is, a teljesítményszintjük is jó.


Kristály pad-ek
A Facco Crystal rendszer kiemelkedő fényerőt biztosít minden anyag megjelenésének javítása érdekében, helyreállítva a kő természetes színét és hangsúlyozva a márványra jellemző vénákat.

- G1: (Durva) Ez a szuper koptató szemcsés pad eltávolítja a nagyon finom anyagréteget, tiszta, sima felületet hagyva maga után. A sérült vagy kopott felületek helyreállítására szolgál, a mély karcolások és foltok eltávolításával.

- G2: (Közepes) Általában a durva szemcsés pad után használják a kis karcolások és az enyhe foltok eltávolítására, vagy ez az első lépés különösen szennyezett padlókon. Ezt a lépést követően a felületet a finomszemcsés korongokkal lehet polírozni.

- G3: (Finom) A finom szemcséjű kezdeti fényezés biztosítja a legtöbb felület félig visszaverődő megjelenést. Számos szupermarket és bevásárlóközpont kedveli ezt a polírozási szintet, mivel fényes, de nem csúszós. A finom szemcsés pad-et a jó állapotú felületek karbantartására is használják, a kis karcolások és a felületes foltok eltávolítására.

- G4: (Szuper finom) Ez a csiszolótárcsa fényesíti a padlót, hogy különösen fényes legyen, továbbá fényvisszaverő felületet hoz létre. Minden napi használata fenntartja a padló fényét és javítja annak minőségét is idővel.

A 3. és 4. lépés nagy sebességű gépekkel hajtható végre, 1500 ford / perc sebességig.


MelaminPlusPads:
A MelaminPlusPads® termékek speciálisan az ásványi padlófelületek, gres, porcelán, kőagyag, csempe, természetes kő, műkő és texturált felületek tisztítására lettek kifejlesztve.

- Kiváló mechanikai tisztítási eredmények: Eltávolítja az irritáló foltokat, hologramokat, a tisztítószer maradványokat és a felület különböző szennyeződését
- Költség csökkentő
- A különböző padlóburkolatok újszerűségének megőrzését a lehető legnagyobb mértékben elősegíti
- Illeszkedik a szabvány pad tartók méreteihez, ezért szinte mindegyik súroló-szárító és egyrétegű gépekhez lehet alkalmazni
- Hosszú élettartam: körülbelül 10.000 m2 / pad
- Minimális erőfeszítéssel és rövid időn belül elvégezhető a munka kevesebb vegyszerhasználattal, így munkaidőt és szert is spórolhat
- A legjobb erőfeszítés - tisztítási teljesítmény aránymutató
- Szinte minden padló felületen alkalmazhatóKézi súrolólapok:
Minőségi anyagjainkat tekercsekben kapjuk és különböző méretben vágjuk. Nem csak kerek, hanem kézzel is felhasználható a sarok tisztításához vagy sok más alkalmazáshoz való formában is gyártható.

ÉRDEKLŐDJÖN!

Hogyan válasszunk súrolókorongot?

Padlótisztító gépet vásárolt a padló nagyszerű minőségének megőrzése érdekében, de ugyanolyan fontos az igényeinek leginkább megfelelő pad korong kiválasztása is. Ha túl gyenge súrolókorongot választ, akkor nincs hatása, és időt és pénzt pazarol, míg a túlságosan agresszív pad kiválasztása kárt okozhat, amely költséges javításokhoz vezethet. Nézze meg a súroló pad vásárlási útmutatóját, így kihagyhatja a találgatásokat és magabiztosan vásárolhat.

Vegye figyelembe, hogy minden padlólapnak eltérő szándéka van, és nem minden padlót szabad használni minden típusú padlóhoz. Biztosítania kell azt is, hogy a vásárolt pad típusa kompatibilis legyen a padló-pufferrel. Az alábbiakban felsorolunk néhány kulcsfontosságú kérdést, mielőtt vásárolnánk a csiszolópadokat.

- Milyen típusú padlóm van?
- Mit szeretnék pontosan csinálni a padlómmal?
- Működni fog a pad a takarítógépemmel?


SZÍNKÓDOLÓ RENDSZER PAD-EKHEZ

A súrolókorongoknak és terfirlapoknak ipari szabványú színkódoló rendszere van, amely segít megérteni, milyen durva súrolású lesz az adott pad a padlón. A világosabb színű pad-eket könnyűnek (puhának)tekintik, míg a sötétebb színű pad-ek jellemzően agresszívebbek (durvábbak). A padlófényesítő korongok nem követik az ipari szabvány szerinti színkódoló rendszert, de általában agresszívak, mivel nagyon nagy sebességgel használják őket polírozásra.

Ne feledje, ha túl gyenge korongot vásárol, pazarolja az időt és a pénzt. Ezen túlmenően, ha túl agresszív pad-et választ, ez tönkreteheti a padlót, és további javításokat igényelhet. A padló hatékony tisztítása érdekében fontos megismerni a padlóját, és annak igényeit, továbbá a takarítógép teljesítményét és a pad-ek színeit.


PAD ÚTMUTATÓ

Noha a súrolókorongok színkódoló rendszere zavaró lehet, fontos, hogy alapvető ismeretekkel rendelkezzünk a színekről és a pad-ek típusairól. Néhány pad felcserélhetően használható, másoknak megkülönböztetett célja van. A kis sebességű párnák 1000 fordulat / perc alatt, és a nagy sebességű párnák pedig 1000 fordulat / perc felett vannak. Nagy sebességű korongok alkalmazhatók alacsony betétű gépeknél, de fordítva nem.

Miután megismerte a padló típusát és azt, hogy mennyire agresszív tisztítást szertne elérni a takarítás során, kiválaszthatja, hogy milyen típusú pad-et szeretne vásárolni.