Firenze

Az Emozioni Italiane az Allegrini egy illatvonala, amelyet a környezet szépsége és az olaszországi ikonikus városok ihlettek. Az illatpermeteket csak a legjobb természetes alapanyagokból válogatták össze, a parfüm meggyőző erejével, ami az utazás élményét mutatja be. Minden egyes szám egy városnak és egy külön illatnak felel meg. Parfüm, mint egy közvetítő közeg, amely növeli a hely és a márka vonzerejét.

Ajánlott szállodai szobákba, recepciók és konferencia termek illatosítására, továbbá irodák, szobák illatosítására és otthoni használatra is. Szőnyegek, bútorok, függönyök és egyéb textíliák frissítésére is alkalmas.


Permetezzen a légtérbe a szórófej felfelé irányításával. A 3-4 fújás elegendő a 100 m3-es környezethez. Szövetekre, függönyökre, szőnyegekre való használatra: kb. 30 cm távolságot tartson. Egy üveg több, mint 2000 adag.


500 ml
Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

Emozioni Italiane illatpermet - Firenze

  • Gyártó: Allegrini
  • Cikkszám: AL.emozioni.firenze
  • Hívjon az ár miatt!

Címkék: allegrini, illatosító, illatpermet, vizes illatosító, illat, textilfrissítő, légfrissítő, allegrini illat, szoba, szállodai szoba, iroda, otthon, recepció, hotel, szálloda,

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp