Idősek otthona

Idősek otthona

Az Idősotthonok számára elengedhetetlenül fontos a higiénia és a tisztaság fenntartása, hiszen az idősek immunrendszere gyengébb lehet, és ezáltal nagyobb veszélynek vannak kitéve a fertőzéseknek. Ezért fontos, hogy az otthonokban a megfelelő tisztító- és higiéniai termékeket használják. Az idősotthonokban általában olyan professzionális tisztítószerek kell, hogy rendelkezésre álljanak, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és az esetleges fertőzéseket, de ugyanakkor nem károsítják az érzékeny felületeket, és nem okoznak kellemetlen szagokat sem. Emellett szintén fontos a megfelelő higiéniai termékek rendelkezésre állása, mint például a szappanok, fertőtlenítők, kéztörlők, és egyéb kiegészítők, amelyek segítségével a gondozók és a lakók egyaránt meg tudják őrizni az egészségüket és a tisztaság érzetét. Az Idősotthonok számára javasolt olyan tisztító- és higiéniai termékeket választani, amelyek megfelelnek a szigorú higiéniai szabályoknak, és biztonságosak az érzékeny felületek, bőr és légutak számára.


Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Felmosókocsikkal az idősotthonok higiéniájáért

felmosókocsi

felmosókocsik, illetve felmosóvödrök egyszerű eszközök, de nélkülözhetetlenek az alapos takarításhoz, akár kórházról, akár idősotthonról van szó. A rendszeres takarítás mindenhol fontos, de az utóbbi időszakban még nagyobb figyelmet kapott a higiénikus környezet kialakítása. Ehhez szükség van bizonyos eszközökre és persze tisztítószerekre is, így nem hiányozhat a porszívó, a fertőtlenítőszer, de a felmosóvödör sem. Egy olyan hely takarítása, mint például az idősek otthona, több munkát igényel, ezért érdemes felmosókocsit is beszerezni. 

felmosókocsi megkönnyíti a nagyobb területek takarítását, hiszen a használatával nem kell emelgetni a vízzel teli vödröt, sem pedig egyik helyről a másikra cipelni. A felmosókocsi kerekekkel rendelkezik, így rendkívül egyszerű a használata, egy mozdulattal odébb tolható. Ez nagyon fontos, ha több száz négyzetmétert kell rendszeresen felmosni, ezért az idősotthonok takarításához remek megoldás. Az utóbbi időszakban ezek az intézmények kiemelt figyelmet kaptak, és elengedhetetlenné vált a rendszeres fertőtlenítés, aminek szerves része az alapos felmosás is. Ez egy nagyobb intézmény esetén felmosókocsi nélkül embert próbáló feladat.  Természetesen a felmosókocsi mellett érdemes lehet egy-két egyszerű felmosóvödröt is beszerezni a kisebb takarításokhoz vagy az olyan helyzetekre, amikor egyszerre több helyen lenne szükség felmosásra. 

Amennyiben a legjobb megoldást keresi idősotthonok takarítására, jó helyen jár, ugyanis webáruházunkból mindent beszerezhet egy helyen! A webshop használata egyszerű, termékeink néhány kattintással megrendelhetőek, és rövid időn belül ki is szállítjuk őket a megadott címre. Áraink kedvezőek, így súlyos kiadásoktól sem kell tartani. Ha kérdése merült fel termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, ne habozzon, bátran keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Tegye egyszerűbbé az idősek otthonának takarítását felmosókocsik beszerzésével, gondoskodjon a higiéniáról korszerű eszközeinkkel! 

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére