Nettuno kéztisztítók

Nettuno kéztisztítók

Termék összehasonlítás (0)


Nettuno T-Duck szappanadagoló

Nettuno T-Duck szappanadagoló

Bemutatjuk a Nettuno újdonságát, ami egy szer- és helytakarékos adagoló, amely megoldást nyújt a..

10 014Ft Nettó: 7 885Ft

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)

Kéztisztító krémek: ismerkedjen meg a Nettuno termékekkel! 

kéztisztító krémek

A különböző ipari területeken dolgozó szakembereknek nap, mint nap meg kell küzdeniük a makacs szennyeződésekkel. A zsír, olaj, festékfoltok sok bosszúságot okoznak, nem csupán ruhára kerülve, hanem a bőrön, kézfejen, tenyéren is. Ez esetben nem lehet akármilyen tisztítószert használni, hiszen az erőteljesebb vegyszerektől a kézfej kisebesedhet, ilyen állapotban pedig a dolgozók nem tudják elvégezni a feladataikat. Mindenképp hatékony, ugyanakkor kíméletes megoldásra van szükség. Amennyiben Ön még nem találta meg az elvárásoknak megfelelő terméket, ismerkedjen meg a Nettuno kéztisztító termékekkel! 

A Nettuno kéztisztító termékek kínálatában olyan krémeket, pasztákat és géleket talál, amik tökéletesen megfelelnek az igényeknek. Hatékonyan, mégis kíméletesen tisztítanak, gyorsan távolítják el a szennyeződéseket, így nem kell hosszú perceket eltölteni a kéztisztítással. Nincs szükség veszélyes súrolásra, a kézfejek mindig ápoltak lehetnek. A termékkínálatból rendkívül népszerűek a kéztisztító krémek, nem véletlenül, ugyanis glicerin tartalmuknak köszönhetően nem szárítják a kezet. Sokkal jobban kímélik a bőrt, használatukkal könnyedén eltávolíthatók a zsíros, olajos szennyeződések. A kéztisztító krémek még a festékkel, malterral és a szilikon maradványokkal is megküzdenek. A termékek nagyon sok munkakörben nyújthatnak segítséget a szakembereknek. Szerelőműhelyek, ipari és gyártói területek esetében kifejezetten praktikusak a  kéztisztító krémek. A termékeket többféle kiszerelésben és nagyobb mennyiségben is beszerezhetik az ügyfelek. A kéztisztító krémek nem okozhatnak kellemetlen érzetet, így használatuk után a munkavégzés zavartalanul folytatódhat tovább!

Próbálja ki Ön is a Nettuno krémeket, válassza ehhez a kéztisztító rendelést! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a márka termékeivel, amiket kedvező áron kínálunk a vevőknek. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kéztisztító krémekről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre. 

WhatsApp

Kérdezzen tőlünk a WhatsApp-on!

WhatsApp
Telefon: +3620/232-21-36
E-mail: info@ilcontatto.hu
Elérhetőségek
Oldal tetejére