Tiszta szálloda

MD MODULAR DOSING: TISZTA SZOBA, GARANTÁLT KÖLTSÉGEK
Több mint harminc éve már, hogy az Interchem Italia aktívan részt vesz a hulladék gazdálkodásban és annak csökkentésében az alacsony környezeti hatású, fenntartható megoldásokkal, valamint a folyamatos kutatásokkal. Az elmúlt években a takarítással foglalkozó piac, figyelmen kívül hagyta a környezettudatos termékek kutatását, amelyek lehetővé tehetnék az erőforrások, valamint a környezet védelmét. Ezért hoztuk létre az MD Modular Dosing rendszert, koncentrált termékek széles skáláját, amelyek lehetővé teszik a beszerzési, szállítási, tárolási és hulladékelszállítási költségek csökkentését, mivel akár 95%-kal kevesebb műanyagot használnak fel a csomagoláshoz. Ezen kívül a kényelmes és egyben igen praktikus 40 ml-es kiszerelésnek köszönhetően, gyorsan és biztonságosan elkészítheti belőle a készterméket, szükségtelen hulladékképzés nélkül. Öntsük a 40 ml-es adagot egy palackba, adjunk hozzá vizet és kész is a professzionális tisztítószer, amely már készen is áll a használatra. Az MD egyszeri adagjai lehetővé teszik a megfontolt, logikus alkalmazását a terméknek emellett pedig még lehetővé teszik a szobák havi szintű tisztításához szükséges tisztítószer mennyiségek kiszámítását és azok megtervezését. Ez egyfajta valós idejű tisztítási költség ellenőrzés, ami mindig naprakész, és amelyről könnyedén konzultálhatnak az operátorok és a vezetők. Így közvetlen hozzájárulunk a felhasznált műanyagmennyiség csökkentéséhez, és a takarítási piac fenntartható, ökológiai jövőjéhez.

HOGYAN KELL TISZTÍTANI A FÜRDŐSZOBÁT A SZÁLLODAI SZOBÁKBAN?A szállodában a tisztítás kulcsfontosságú sikertényező, és a fürdőszoba az egyik legfontosabb és legnehezebben tisztítható környezet. Az MD Modular Dosing tisztítószereivel a fürdőszoba tisztaságának elérése soha nem látott egyszerűséggel, gyorsasággal végezhető, kényelmesen.


Az MD7 Bagno Fruit egy ultrakoncentrált, illatosított vízkőoldó tisztítószer, amely a fürdőszobai felületek tisztítására és vízkőmentesítésére szolgál. Fertőtlenítő, fényesítő, illatosító és vízkőoldó hatással ellátva. Ideális a mosható felületekről való szennyeződések eltávolítására legyen az csempe, csap, egészségügyi szerelvény, zuhanykabin vagy mosdókagyló. Kellemes gyümölcs illatot hagyva az általa kezelt helységekben.


Az MD8 Bagno Fresh rendkívül koncentrált, illatosított vízkőoldó tisztítószer, amely a fürdőszoba felületeinek tisztítására szolgál és vízkőmentesítésére szolgál. Fertőtlenítő, fényesítő, illatosító és vízkőoldó hatással ellátva. Ideális a mosható felületekről való szennyeződések eltávolítására legyen az csempe, csap, egészségügyi szerelvény, zuhanykabin vagy mosdókagyló. Kellemes talcum páfrány illatot hagyva az általa kezelt helységekben.


Az MD9 Bagno Alcalino egy ultrakoncentrált tisztítószer, amely egy használatra kész megoldást kínál a fürdőszoba napi szintű tisztításához. Fertőtlenítő, fényesítő, illatosító és vízkőoldó hatás, még az olyan fürdőszobák esetében is, amelyekben található márvány, gránit vagy éppen természetes kő felület. Eltávolítja a szennyeződéseket a csempe, csap, egészségügyi szerelvény, zuhanykabin vagy mosdókagyló felületekről. Tisztítja és polírozza a krómot, tiszta illatot hagyva a kezelt környezetben.

Tovább a termékhez!
Tovább a termékhez!
Tovább a termékhez!
HOGYAN TISZTÍTSUK MEG A PADLÓT A SZÁLLODÁKBAN?A padló mindig nagyon gyorsan beszennyeződik? A megoldást, a megfelelő mosószerek nyújtják! Az MD modular dosing termékekkel egyszerűen, gyorsan és alacsony költségekkel tisztíthatja és illatosíthatja a kezelendő felületeket.


Az MD1 Plus egy citrus illatú, szuperkoncentrált tisztítószer, amely a padló tisztításához szolgál úgy, hogy hígítás segítségével elkészítjük a készterméket. Az MD 1 Plus ideális bármilyen padlótípus esetén, nem befolyásolva a viaszréteget, nem hagy csíkot, nem igényel öblítést, használható moppal és vödörrel, rojtos moppal vagy padlómosó/szárítóval.


Az MD2 Plus egy virágos illatú, szuperkoncentrált tisztítószer, amely a padló tisztításához szolgál úgy, hogy hígítás segítségével elkészítjük a készterméket. Az MD 1 Plus ideális bármilyen padlótípus esetén, nem befolyásolva a viaszréteget, nem hagy csíkot, nem igényel öblítést, használható szivaccsal, takarítókocsival vagy padlómosó/szárítóval.


Az MD3 Plus egy tengeri szellő illatú, szuperkoncentrált tisztítószer, amely a padló tisztításához szolgál úgy, hogy hígítás segítségével elkészítjük a készterméket. Az MD 1 Plus ideális bármilyen padlótípus esetén, nem befolyásolva a viaszréteget, nem hagy csíkot, nem igényel öblítést, használható szivaccsal, takarítókocsival vagy padlómosó/szárítóval.

Tovább a termékhez!
Tovább a termékhez!
Tovább a termékhez!


HOGYAN KELL A SZÁLLODAI SZOBÁKBAN LÉVŐ ABLAKOKAT TISZTÍTANI?Az ablakok, tükrök és ablakok tisztítása gyakran igényes művelet, amely nem mindig vezet a kívánt eredményekhez különösen akkor, ha szállodai szobáról van szó. A napi karbantartás gyorsabbá és könnyedebbé tétele érdekében fontos, hogy hatékony tisztítószert válasszunk.
Az MD11 Vetri e Spolver egy ultrakoncentrált tisztítószer az üvegek, tükrök és kristály felületek tisztításához, melyből készterméket lehet előállítani hígítással. Nagy nedvesítő képességgel rendelkezik, valamint nagyon gyorsan elpárolog a felületről, így nem hagyva rajta csíkokat. A gyorsanszáradó oldószereknek és egyéb összetevőinek köszönhetően a professzionális tisztítás érdekében, nélkülözhetetlen üvegtisztító készítmény. Tökéletesen alkalmas mindennapi használatra.

Tovább a termékhez!